2009. augusztus 3., hétfő

Könyvajánló - A betegségek valódi okai és gyógymódjai

Nemrég felfedeztem egy szuper könyvet a boltban és gyorsan meg is vettem magamnak. Leesett az állam azoktól, amiket olvastam benne. Hulda Regehr Clark Ph.D, N.D. írta, a címe Meggyógyulhatsz; A betegségek valódi okai és gyógymódjai.

„Lépjen be egy új világba.
Egy olyan világba, ahol nincsenek krónikus betegségek.
Lépjen ki régi világából.
Egy olyan világból, ahol eddig rabként élt.
Próbáljon ki valami újat."

Ennek a börtönnek igazából nincsenek falai. Csak vonalak vannak, amelyek körülhatárolják önt. A vonalakon belül vannak a régi elképzelései, kívül pedig az új ötletek, amelyek hívják, hogy lépje át a határokat, és szökjön meg a börtönéből. Szedje össze bátorságát, próbálja ki ezeket az új ötleteket, és ígérem, hogy betegségei rögtön enyhülni kezdenek, és pár hét alatt teljesen el is tűnnek.

A szerző, Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő évtizedek alatt összegyűjtött kutatási eredményeit, tapasztalatait osztja meg az érdeklődőkkel. Az első kiadás óta számos kutatás igazolta az író állításait. A könyvet olvasva kiderül, hogy naponta milyen káros hatások érhetik szervezetünket környezetünkből, és hogy ezek – anélkül, hogy gondolnánk rá – milyen betegségeket idézhetnek elő.

A szerző részletesen és közérthetően mutatja be ezeket a hatásokat: a különböző élősködőket és szennyezőanyagokat. A könyv az általuk okozott betegségek kezelésére és gyógyítására ismertet gyógymódokat, melyek többsége viszonylag egyszerűen, otthoni körülmények között is kivitelezhető, hiszen a könyv leglényegesebb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés.

Végre új korszakot nyithatunk, és meg is kell tennünk. Ez lesz a betegségek nélküli élet új korszaka. Nem lesz többé magas vérnyomás, rák, AIDS, migrén, sem lupus, vagy cukorbetegség és így tovább! Ezt az új felismerést követően egyetlen betegség sem marad leküzdhetetlen.”

Forrás: Hulda Regehr Clark Ph.D, N.D.
A betegségek valódi okai és gyógymódjai
Leviter Kiadó Kft., 2008

A könyv különös értéke, hogy könnyen érthetően, a hétköznapok gyakorlatában mutatja be, hogy miként lehet fájdalommentesen, speciális tulajdonságú gyenge elektromossággal hatékonyan kiirtani a betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat és egyéb élősködőket a szervezetünkből. A Dr. Clark tapasztalatain alapuló és az e célra kifejlesztett, otthoni használatra alkalmas bioelektronikai készülék legmodernebb, német gyártmányú továbbfejlesztett változata, a BioWave 21 LCD®, azaz közismert nevén Zapper, már megvásárolható orvosi rendelőnkben.

További információ: http://www.r-medical.hu/zapperkeszulek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése