2010. július 23., péntek

A Prognos® -ról érthetően

meridián, holisztikus gyógyászat, prognos, űrtechnológia, Rózsadomb Medical Center, hagyományos kínai orvoslásMiért a legjobb választás a Prognos® vizsálat?
Sokféle diagnosztika létezik, de ez a legfejlettebb, legkomplexebb rendszer, amely a meridiánok és az energia rendszer kiegyensúlyozására használható. Nemcsak diagnosztizál, hanem a személyre szabott terápiát is megadja és prognosztizál is, tehát preventív céllal is hasznos.


Hogyan működik a PROGNOS® rendszer?

A kezelést végző orvos a fájdalommentes mérések segítségével néhány perc alatt pontos tájékoztatást kap a páciens önszabályozási képességéről, mely a hagyományos kínai orvoslás szerint az egyik legfontosabb tényező az egészség szempontjából. Minden kezelés után lehetőség van a hatás azonnali ellenőrzésére. Mielőtt bármilyen gyógyító anyagot javaslunk a betegnek, lehetőségünk van előre letesztelni, hogy annak lesz-e pozitív hatása, avagy sem. Mindezt több millió referencia mérés alapján tesszük, melyet klinikai adatokkal hasonlítottak össze. Technikailag az eljárás hasonlít az EEG-re és az EKG-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem pusztán egy funkció teszteléséről, hanem a legfontosabb élettani funkciók összességéről egyidejűleg kapunk információt.

A legtöbb esetben a páciens gyógyulását az alacsony energia szint vagy az önszabályozó rendszer blokkoltsága gátolja. A PROGNOS® rendszer az akupunktúrás pontok, a csakrák és a szervek működését többféle terápiával támogatja. Több száz előre digitálisan beprogramozott gyógyító anyagot tartalmaz és javaslatot tesz arra, milyen akupunktúrás pontokat és gyógyító szereket alkalmazzunk, hogy kiegyensúlyozzuk és energetizáljuk a meridián rendszert.

A legfejlettebb technológia
meridián, holisztikus gyógyászat, prognos, űrtechnológia, Rózsadomb Medical Center, hagyományos kínai orvoslásA páciensek állapotát nagymértékben befolyásolják az esetleg jelenlévő vírusok, baktériumok, paraziták és gombák. Meghatározhatók a betegséget kiváltó okai és az is, hogy ezeket milyen sorrendben érdemes kezelni.
Az egész rendszer rendkívül interaktív, a páciens számára érthető és nyomon követhető. A szoftver grafikusan ábrázolva a mérések eredményét elkalauzol a hagyományos kínai orvoslás gondolatmenetében és számtalan javaslatot tesz a legmegfelelőbb kezelési programok megtalálására és alkalmazására.
A bőr ellenállás mérésével az energia eloszlásról is pontos képet kapunk, melynek korrekciójára szintén szükség van a teljes gyógyuláshoz.
Az olyan betegek, akik krónikus problémával küzdenek vagy pszichoszomatikus háttere is van a betegségüknek, gyakran a hivatalos orvoslás keretein kívül keresnek megoldást és nem ritkán elkallódnak a bizonytalan kimenetelű gyógymódok útvesztőiben.

• A vizsgálat gyors, pontos és reprodukálható;
• A kezelés hatékony;
• Jól érzékelhető javulást eredményez;
• Elfogadható áron nyújt hatékony kezelést;

Integráció
Minden mérés után látható grafikonok jelennek meg az energia szintről, az energiaszabályozásról, a regulációs kapacitásról, a regulációs típusokról és ezek fogakkal való kapcsolatáról. A beavatkozás és gyógyítás eredménye azonnal látható és különböző módokon illusztrálható és értelmezhető.

Digitális gyógyítási lehetőségek
Több száz komplex jelet tárol a gép melyeknek specifikus hatása van. A szoftver segítségével az érzelmi problémákra is tudunk hatni és ezáltal a pszichés stresszt is feloldható a betegben.

Háttér
A PROGNOS® rendszer alapját az ősi kínai meridián rendszer és a nyugati orvoslás elemeinek kombinációja képezi. A kínaiak már több ezer éve felfedezték, hogy sok krónikus és terápia-rezisztens betegség hátterében a meridiánok működési zavara vagy teljes blokkja fedezhető fel. Az energia áramlási zavarok megváltoztatják a bőr ellenállását, ez mérhető a készülékkel. A mért értékekből következtetni lehet az elváltozások jellegére, mértékére és helyére is. Ezt követően a rendszer számos korrekciós lehetőséget kínál a zavarok gyors és hatékony kezelésére. A rendszer szervezetünk szükségleteihez igazítva teljes körű tanácsadást nyújt.

Energia felmérő modul
meridián, holisztikus gyógyászat, prognos, űrtechnológia, Rózsadomb Medical Center, hagyományos kínai orvoslásGyógyító teszt protokollok
• Energia (normális tartományban van-e az egyén energiája, hol van blokkoltság?)
• A szervezet önszabályozó képessége (megfelelően alkalmazkodom?)
• Energia szimmetria (bal/jobb meridiánok, érzelmi problémák)
Meridiánok és a fogak közötti kapcsolat
• Energia eloszlás meta-analízise (felső/alsó; bal/jobb; yin/yang, Tűz/Víz)
• Harmónia-index
• Objektív terápia és értékelés (a gyógyítás vagy terápia hatása)
• A terápiás teszt eredmények áttekintése (melyik terápia adja a legtöbb energiát?)
• Teszt eredmények meta-analízise (melyik terápia adja a legjobb eredményt?)
• Popp féle regulációs típus statisztikai elemzése.


A PROGNOS® rendszer II/a osztályba sorolt orvos technikai eszköz, konform az EU Orvosi Műszer Direktívával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése