2011. szeptember 15., csütörtök

Szeptember 20-tól új helyen az RMC

ammaut egészségközpont, rózsadomb medical center, holisztikus gyógyítás, Dr. Dancsok Anita, Dr. Bérczy JuditMa van élete hátralévő részének első napja.

Ha belevág, mi kézen fogjuk és segítünk. Látogasson el velünk egy új világba, ahol új horizontok nyílnak meg Ön előtt, komoly szakember gárda és egy olyan gyönyörű, modern környezet várja, ahol elhiszi, hogy lehetséges az újjászületés... Lépjünk be együtt az egészség harmadik dimenziójába!


Kedves Páciensünk!

Ezt a levelet Ön azért kapja, mert 6 éve megnyílt praxisunk, a Rózsadomb Medical Center hűséges látogatója.
Egy olyan hírt osztunk most meg Önnel, mely valószínűleg nagy hatással lesz életére, és együtt örül majd velünk.

Ahogy ezt Ön is jól tudja, a betegségeket egyre összetettebb okok idézik elő. Ugyanez igaz az okoknak a feltárására is, ahol az eredményes gyógyításhoz a károsodás mértékétől függően elegendők lehetnek a gyengéd orvoslás (komplementer vagy alternatív medicina) módszerei, vagy szükségesek a hagyományos orvoslás eszköztárait is bevetni, pl.labor, műtét, ct. ultrahang stb.

Ahhoz, hogy egy összetett diagnózis, állapotfelmérés a leghatékonyabb legyen és a legkevesebb időt vegye igénybe, pácienseinek érdekében döntést hoztuk. Rendelőnk 2011 szeptember 20.-tól együttműködést alakított ki a Mammut II. 5. emeletén található Mammut Egészségközponttal. Itt, a 4. szinten helyezkedik el az új Euromedic Diagnosztikai Központ, melynek célja a szokatlan helyszínnel, hogy az emberekhez közelebb vigye az egészségügyi szolgáltatást, a képalkotó diagnosztikát.

ammaut egészségközpont, rózsadomb medical center, holisztikus gyógyítás, Dr. Dancsok Anita, Dr. Bérczy JuditÍgy egy helyen áll rendelkezésére a hagyományos szakrendelések majd minden válfaja, az alternatív diagnosztikai eljárások és terápiák sora, a rehabilitációs kezelések és a szépészet széles körű lehetőségei. Olyan szakterületeket igyekszünk szakmai egyetértésben összevonni, melyek nem csak fizikai, hanem szellemi és mentális szinten is egyaránt segítik Önt egészsége visszaszerzésében.

Változatlanul megtalálja azt az orvost, akit eddig is bizalmába fogadott. Dr. Bérczy Judit és Dr. Dancsok Anita az eddig megszokott módon várja kedves betegeit, gyógyulni vágyóit, de már egy új helyen, gyönyörű környezetben.

Szeretnénk, ha pácienseink nem kizárólag betegségükben, hanem egészségük megtartásában is, továbbra is hozzánk fordulnának.

Bízunk abban, hamarosan személyesen is megtapasztalja kibővült szolgáltatásaink körét, kényelmét és színvonalát, hogy a jövőben a Mammut Egészségközpont, mely jelenleg Budapest egyik legnagyobb, 700 nm-en elterülő exkluzív orvosi központja, a fent felsoroltakat egy helyen, családias környezetben és a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálja Önnek!

ammaut egészségközpont, rózsadomb medical center, holisztikus gyógyítás, Dr. Dancsok Anita, Dr. Bérczy Judit

A rendelés ezen a héten addig is zavartalanul elérhető a megszokott helyen, a Rózsadomb Center V. emeletén.

Ha a részletekről további tájékoztatást szeretne, kérjük, hívjon bennünket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy kérdéseit személyesen vagy levélben megválaszoljuk:

akadálymentes épület
Online bejelentkezés: www.r-medical.hu/idopontkeres
Időpont egyeztetés: +36 30 616 10 37



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése