2010. november 2., kedd

Mi a közös benned és egy űrhajósban?

Hogy mindkettőt a Prognos® és Teslagraph® rendszerekkel vizsgálják.

Az űrhajózás sikere a legmodernebb technika és az ember hibátlan együttműködésének eredménye.


prognos, meridián diagnosztika, teljeskörű kivizsgálás, menedzser szűrés, űrmedicína, Rózsadomb Medical Center, szívvizsgálat, EKG, szív és érrendszeri betegség, szívinfarktus, szívelégtelenségEz ma már a mi közös sikerünk is lehet!


Az űrprogram végrehajtását rendkívüli mértékben befolyásolhatja az asztronauta váratlan megbetegedése, ezért egészségének megóvása szélsőséges körülmények között is létfontosságú. A szervezetben zajló változások korai felismeréséhez azonban szükség van egy extra érzékeny technológiára, amely képes a test biofizikai jelzéseinek megbízható mérésére és gyors értékelésére.

Így jött létre az űrmedicina legkorszerűbb orvosi, mérési, értékelési és gyógyító-terápiás rendszere, a PROGNOS®, amely immár megtalálható a Rózsadomb Medical Centerben.

Nemrég mutatták be a manhattani Természettudományi Múzeumban annak az űrrepülőnek a modelljét, amellyel már jövőre be akarják indítani az űrturizmust. A jegy egyelőre még meglehetősen borsos: 200ezer dollár, mintegy 35 millió forint.

A mi Prognos® mérésünk csak 19.500-Ft!

prognos, meridián diagnosztika, teljeskörű kivizsgálás, menedzser szűrés, űrmedicína, Rózsadomb Medical Center, szívvizsgálat, EKG, szív és érrendszeri betegség, szívinfarktus, szívelégtelenségA számítógép digitális rendszere vér- és fájdalommentesen feltérképezi a teljes emberi szervezet. Korai szakaszban, még a panaszok és tünetek megjelenése előtt kimutatja az eltéréseket, amelyek kezelés nélkül betegség kialakulásához vezethetnek.

Krónikus vagy akut betegségek, panaszok esetén a tüneti kezelés helyett az okok megszüntetésére irányuló, személyre szabott, eredményes terápiát tesz lehetővé. Egyedülálló, hogy a gyógyító készítményeket - amelyeket akár a páciens magával is hozhat - először azok „digitális-ujjlenyomatával” tesztelik, így lehetővé teszi a leghatékonyabb szerek kiválasztását és elkerülhetők a nem kívánt mellékhatások.

További információ: www.r-medical.hu

prognos, meridián diagnosztika, teljeskörű kivizsgálás, menedzser szűrés, űrmedicína, Rózsadomb Medical Center, szívvizsgálat, EKG, szív és érrendszeri betegség, szívinfarktus, szívelégtelenség


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése