2010. november 10., szerda

A hagyományos és a kínai orvoslásról, és az űrrepülés csúcstechnikájáról

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákA RÓZSADOMB MEDICAL CENTERBEN alkalmazott szemléletünk és gyógyászatunk a tradicionális 5000 éves kínai orvoslást ötvözi a hagyományos, európai gyógyítás ismereteivel, kiegészítve a mai csúcstechnológia adta lehetőségekkel és orvosaink több évtizedes tapasztalatával. Programjainkat -több mint 20 éve folyamatos nemzetközi fejlesztéssel- az orosz űrhatóságnál, légügyi felügyeletnél és nemzetközi űrrepülésnél alkalmazzák, hogy az asztronauták és földi irányítóik fizikai, pszichikai állapotában fellépő elváltozásokat idejekorán felismerjék és kezelni tudják, mielőtt ezek a zavarok olyan erősek lennének, hogy betegséghez vezessenek. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mielőtt a páciens tüneteket észlelne vagy megmagyarázhatatlan panaszai lennének, melyek eredetét a laboranalízisek egyértelműen nem tudják tisztázni, a program segítségével már idő előtt hatékonyan beavatkozhatunk. A Tudomány Hónapja alkalmából készítettünk egy összefoglalót a rendelőnkben használt gépekről és arról, hogy milyen területen alkalmazhatók. Rendelőnk a holisztikus gyógyászat híve.

Mit is jelent a holisztikus szemlélet?

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákSajnos, manapság a klasszikus orvoslásra egyáltalán nem jellemző, hogy teljes körű kezelést nyújtsanak az embereknek, miközben figyelembe veszik a betegségüket okozó tényezőkre - például hiányos táplálkozás, stressz, káros környezet - adott egyéni reakcióikat. A zavarok feltárásában az érzékek használata, az intuíció ma még csak a természetgyógyász-praxisokban játszik szerepet. Az ember testi-lelki-szellemi egységben létező lény. Mindenki számára megtapasztalható összefüggés van gondolataink, érzelmeink és szervezetünk működése között. A tapasztalatok mélységét a ráirányított figyelem segítségével fokozhatjuk, biztossá tehetjük. Ezt a testi-lelki-szellemi egységet tekinti kiindulópontnak és biztos alapnak a holisztikus gyógyászat. A holisztikus szemlélet az embert nem bontja részekre, de még azt a kényelmet sem igényli, hogy egyazon embert ugyanolyannak tartson élete minden szakaszában.Mik is azok a meridiánok?

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákAz ember energetikai rendszerében a meridiánok központi szerepet töltenek be, olyannyira, hogy a régi kínai orvoslás nem különbözteti meg a meridián rendszertől független központi idegrendszert. A meridiánok közvetítenek minden energiát, információt a szervek és a többi meridián között, ez az ember belső energiája. A meridián nevet Soulié de Morant adta ezeknek a testet behálózó képzeletbeli vonalaknak, a földgömb hosszanti térbeosztásának, a meridiánoknak a mintájára. A meridiánokat ne zárt csatornaként képzeljük el. Ez az energia szervezetünkben mindenhol jelen van, és ezeken az "utakon" közlekedik testünkben. A meridiánok leginkább a mágneses erővonalakhoz hasonlítanak, melyet a legújabb kutatások is megerősítettek.

Prognos® = humánus diagnosztika és terápia

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákAz űrprogram végrehajtását rendkívüli mértékben befolyásolhatja az asztronauta váratlan megbetegedése, ezért egészségének megóvása szélsőséges körülmények között is létfontosságú. A szervezetben zajló változások korai felismeréséhez azonban szükség van egy extra érzékeny technológiára, amely képes a test biofizikai jelzéseinek megbízható mérésére és gyors értékelésére. Így jött létre az űrmedicina legkorszerűbb orvosi, mérési, értékelési és gyógyító-terápiás rendszere, a PROGNOS®. Az energiapályák (meridiánok) pontosan kimutatható végpontjain, fájdalom- és vérmentesen, érintőtoll segítségével mérünk. A mérőeszközt minimális nyomással érintjük a bőrhöz, és rendkívül alacsony, a sejtműködést nem befolyásoló mértékű elektromos terheléssel, végezzük a méréseket a lábon és a kézen, pontosan meghatározott akupunktúrás pontokon. A számítógépen nagy pontossággal láthatók, hogy mely meridiánok térnek el a vizsgált személy korának és nemének megfelelő normális értéktől, milyen mértékű, irányú és jellegű az elváltozás, valamint azok lehetséges okai.Amsat®

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákAz AMSAT-HC®, mint az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai és terápiás orvosi készülék, a szervezet működését és állapotát szomatikus szinten tárja fel, figyelemmel az összefüggésekre és ok-okozati kölcsönhatásokra. A szervezet 11 fő irányítórendszerének és 67 belső szervének működését és állapotát méri. Olyan működési zavarokat mutat ki, amelyek klinikai-morfológiailag nehezen tárhatók fel. Az AMSAT-HC® a hagyományos orvosi diagnosztika mellett alternatív-orvosi-természet-gyógyászati diagnózist is lehetővé tesz, mint pl.: nem megfelelő bélflóra, elektroszmog-, toxikus-, nehézfém-terheltség, máj-gyengeség, lépterheltség, stressz-állapot, és kimutathatók vele hormonális vagy anyagcserezavarok is.

Teslagraph® –rendszer (HRV)

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákA Teslagraph ®-rendszerrel végzett szívfrekvenciavariabilitás mérés és kiértékelés segítségével a sympathikus és parasympathikus idegrendszer együttműködése könnyen áttekinthetővé válik, illetve kimutathatók az összjáték tartós hiánya következtében kialakulható egészségkárosodások. Az általunk végzett szívvizsgálat kiválóan alkalmas a szervezet stressz-terhelés adaptációs szintjének kimutatására.Heart Vue® – 3D szívvizsgálat

holisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrákAz űrkutatás-medicina fejlesztésekből származó orvosi készülékek új generációjának u.n. screening módszerével pár perc alatt megállapítható a krónikus betegségek hajlama, lappangása vagy jelenléte, amelyek gyakran korai halálhoz vezetnek. A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, a HeartVue rendszer 90 – 95%-ra növel! Lehetőséget nyújt különböző betegségek korai kimutatásához: Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás, megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus.Zapper-készülékholisztikus gyógyászat, arcdiagnosztika, zapper készülék, Schüssler, Prognos, meridián rendszer, amsat, teslagraph, 3D szívvizsgálat, heart vue, magas vérnyomás, szívgyengeség, HPV, méhnyakrák

A Bioptimator-Zapper egy otthoni használatra tervezett terápiás készülék, akár súlyos, krónikus betegségek esetén is, ahogy az ezernyi, pozitív lefolyású kórképről szóló jelentésből kiderül. A Bioptimator-Zapper rendszeres kezelései sok bajtól szabadítja meg használóját. Sikerének magyarázata abban áll, hogy a pozitív töltésű áram a testben a negatív töltésű baktériumokat elektromágneses kötésükből „kioldja”, így az immunrendszer támadást indíthat ellenük.
Ide kattintva: levél megtekintheti egyik páciensünk levelét, aki a Zapper készüléknek köszönheti a gyógyulását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése