2009. március 31., kedd

Túlsúlyos a magyar nép

A TÁRKI által végzett legújabb felmérés szerint a magyar felnőttek többsége kövér vagy elhízott. A soványság és kövérség nem csak a kortól függ, hanem az iskolai végzettségtől, nemtől és a gazdasági aktivitástól is.

Kiderül a felmérésből, hogy a felnőttek testtömeg-indexének (BMI) az átlaga egy kicsit magasabb a normálisnál (25,8). A soványak aránya 9%, a normális súlyúaké 38%, a kövéreké 33%, s a fennmaradó 20% tekinthető elhízottnak.


Az elhízás nagyon veszélyes lehet, mert elsősorban ez okozhatja a szív-, érrendszeri- és keringési problémák kialakulását, a cukorbetegséget, vérnyomásproblémákat, mozgásszervi elváltozásokat…


Elektrolipolízis

Egyedülálló eljárásainkkal tudunk Önnek segíteni, hogy a leghamarabb és legtartósabban meg tudjon szabadulni a felesleges zsírpárnáktól és azt egészséges személyre szabott táplálkozással fenn is tartsa. Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel- mint például diéta, sport - nehezen csökkenthető helyi zsírpárnáktól.


A célzott alakformálásban, a nem műtéti eljárások közül bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságot, maradandóságot biztosítja a legalacsonyabb kockázat mellett.
Az elektrolipolízis-kezelés folyamán a zsírszövetet közvetlenül, fájdalom és mellékhatásmentesen gyenge intenzitású árammal stimulálják, amelynek hatására a zsír lebomlik és kiürül a szervezetből. A kollagén rostok ingerlésével egyidejűleg a bőr feszesebbé válik.

A kezelés hatását kiegészítheti és felerősíti a fülakupunktúra, valamint a legmodernebb táplálkozástudományi ismereteket alkalmazó PROGNOS® és ProNutri® rendszerével kitesztelt és összeállított, személyre szabott, éhezés nélküli étrend.


A fülakupunktúra

A fülön meghatározott pontok kombinációját szúrva csökken az éhségérzet, a méregtelenítő szervek aktiválódnak, felgyorsul az anyagcsere. Mindenképp ajánlott fogyókúránál kiegészítő kezelésként. Tapasztalatok alapján heti 0,5 - 1 kg súlycsökkenés várható. A tartós tűkkel végzett fülakupunktúra hatékonyan, fájdalommentesen segít megszüntetni panaszainkat, nyugodtan lehet vele fürödni, úszni, vízálló jellege miatt, vagyis a mindennapi tevékenységek zavartalanul végezhetők, alvásban sem zavar. A tű 1 mm illetve 1,5 mm hosszú, mely bőrszínű tapasszal van leragasztva. Ezáltal egyáltalán nem feltűnő.



Prognos® ProNutri®

A régi bölcs kínaiak abból indultak ki, hogy az egymástól eltérő táplálékok különböző energetikai hatással vannak szervezetünkre. Ennek alapján fejlődött ki az utolsó évezredek alatt ez az egyik legkicsiszoltabb tápláléktudományra épülő orvosi rendszer. A rendszer lehetővé teszi 500 féle élelmiszer vizsgálatát, igen hatékony az egyéni élelmiszerallergia vagy érzékenység megállapításához és kezeléséhez. 

  • Egyedi, személyre szabott javaslatot tesz egy táplálkozási programra
  • elemzi és kimutatja a napi táplálékbevitelhez optimális élelmiszereket
  • kizárja azokat, melyeket a szervezet egy adott időszak alatt átmenetileg nem tolerál
  • egyéni elemzés után megmutatja az alkalmasnak talált élelmiszerek kalória, koleszterin, nátrium és kálium összetételét
  • feltárja az egyes élelmiszerek okozta összeférhetetlenséget, melyek különböző diéták és fogyókúrák által keletkezhetnek.

Ezzel a három terápiával a lehető leghatékonyabban és legegészségesebben tudja súlyát kordában tartani. Természetesen a terápiák külön-külön is eredményesen alkalmazhatók.

Profitáljon Ön is több ezer év és a mai orvostudomány tapasztalataiból egészsége megőrzése érdekében!

A Rózsadomb Medical Centerrel szerződésben álló egészségpénztári tagság esetén kezelési költségének 100%-át finanszírozhatja.


Ha a részletekről további tájékoztatást szeretne, kérjük, hívjon bennünket, szívesen állunk rendelkezésére, hogy kérdéseit személyesen tudjuk megválaszolni: 06 30 616 1037.

Online bejelentkezés: www.r-medical.hu/idopontkeres

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése