2009. március 31., kedd

Támad az allergia

Itt a tavasz, ám ennek sajnos nem mindenki tud egyformán örülni. A tavaszi virágzás szépségét beárnyékolja az ezzel együtt kezdődő allergiaszezon. Az allergia nem más, mint a szervezet védekező rendszerének kóros túlműködése. Az immunrendszerünk olyan anyagokkal szemben is támadást indít, ami betegségeket nem okoz. Ilyen a virágpor, vagy pollen is. Magyarországon egyre többen szenvednek ebben a betegségben, becslések szerint eléri a kétmilliót, és az ebből az okból kialakult asztmában szenvedők mintegy 90ezren lehetnek.


Tünetek

Leggyakoribb tünetei az allergénnel való érintkezés folyamán, a bőrön kialakult csalánkiütések és sömörök. Legtöbb esetben a levegőben keringő pollenek miatt szemünk könnyezhet, akár járhat kötőhártya-gyulladással, tüsszöghetünk, gyakori az orrfolyás és viszketés. Súlyos, hosszabb ideig fennálló allergia a légutakban található hörgők megduzzadása miatt sokszor légzési nehézségekkel járó asztmát is okozhat, ezért nagyon fontos, hogy allergiáját szakemberrel kezeltesse.


Keresztallergia

A szénanáthában szenvedő emberek egy része allergiás lehet különféle ételekre, magvakra is.
A PROGNOS® ProNutri orvosi rendszerrel kitesztelhetőek azok az ételek, amiket az Ön szervezet nem vagy nagyon is tolerál. Ide kattintva bővebben olvashat a rendszerről. Az étel fogyasztása után viszkető érzés lehet a szájban vagy a torokban, illetve megdagadhatnak ezek. Ilyen esetben azonnal orvoshoz kell fordulni.

Mit tehetünk ellene?

Kerülni kell az allergénekkel való érintkezést. Ez azonban nem annyira egyszerű, mivel a levegőben terjedő pollen mindenhol jelen van. Ezen kívül van még a gyógyszeres megoldás, az antihisztamin vagy az injekciókúra. Ezeket még a tünet megjelenése előtt, megelőzésként kell alkalmazni. Ám ezeknek sajnos évről évre csökken a hatékonysága, mivel egyre erősebb szerhez lesz szüksége a szervezetünknek. Az injekciókúra eredménye pollenallergia estében 60-70%. Kialakuló, kezdeti stádiumban elég lehet egy szemcsepp vagy egy orrcsepp, kalciumtabletta, de sajnos a már kialakult allergia az évek előrehaladtával egyre súlyosbodik.

Van humánus, tartós megoldás?

Gyerekek körében is egyre több az allergiás megbetegedés és az ebből eredő asztma. Nagyon fontos, hogy főleg az ő, még tiszta szervezetüket ne (de a sajátunkat se) károsítsuk különböző gyógyszerekkel. Főleg, ha van erre egy teljesen humánus, fájdalom-

 és vérmentes, tartós megoldás.

Az IBR-SYSTEM® és PROGNOS® rendszerrel

  • érzékenyebb allergén- és reaktív anyag kimutatást tesz lehetővé,
  • mellékhatás-mentes,
  • bármely más terápiával kombinálható,
  • az esetek 80%-ában tartós tünet és panaszmentesség érhető el vele szénanátha és allergiás légcsőhurut esetén,
  • az eljárás teljesen fájdalommentes.


Szervezetünk optimális működéséhez gyors és nagy mennyiségű információ forgalom szükséges. Ezért minden másodpercben üzenetek milliárdjai áramlanak a sejtjeink között. Betegségek esetén, így szénanáthában, allergiás légcsőhurutban, pollenallergiákban, bőrallergiákban is komoly zavarok támadnak az információ forgalomban. A sérült információk miatt az immunrendszerben túlkapások keletkeznek, ami túlzott, rosszul vezérelt immunválaszokat eredményezhet, súlyos panaszokat okozva ezzel a betegeknek.

A berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyek eljutnak minden egyes sejthez. A sejtek a f

eltett kérdésre  ugyancsak mikroimpulzusok formájában válaszolnak, amelyeket a berendezés regisztrál és grafikusan meg is jelenít. Ezután megkeresi, hogy vannak-e kóros visszajelzések, információk, túlkapások, amelyeket kiszűr és korrigál.

A hagyományos bőrtesztek helyett teljesen fájdalmatlan, nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki, ha a szervezet allergiás vagy túlérzékeny.

Az allergiás kórképek, szénanátha, ekcéma, allergiás bőrgyulladások vagy légcsőhurut, élelmiszer-allergiák, psoriasis, asztma, emésztési zavarok, fertőzések és más betegségek esetén is igen magas a gyógyulási arány.

Az IBR-SYSTEM®-mel végzett kezelés mellett lehetőség van, hogy a PROGNOS® rendszerrel felmérjük szervezete meridián rendszerét és a készülék által személyre szabott terápiával erősítsük immunrendszerét. Bővebb információt a holisztikus szemléletű PROGNOS® rendszerről megtudhat, ha ide kattint.

Ezzel a két terápiás és diagnosztikai kezeléssel el tudjuk érni azt, hogy az allergia kisebb mértékben vagy egyáltalán nem jön elő a következő években.

Mindezeken felül lehetőség van otthoni kezelésre is a BioWave 21 LCD Zapper készülék segítségével, mellyel erősítheti az immunrendszerét és kezelheti asztmáját, amennyiben már ez is kialakult. Bővebb információt a Zapperől megtudhat, ha idekattint.

A szervezet meghálálja, ha a saját nyelvén szólunk hozzá, és ha kíváncsiak vagyunk komplex működésére, jelzéseire. Olyan súlyos állapotokból is, mint a szénanátha, allergiás légcsőhurut és a pollen-allergia van kiút, ha hagyjuk, hogy a beteg szervezete mutassa meg ehhez a helyes irányt.

A Rózsadomb Medical Centerrel szerződésben álló egészségpénztári tagság esetén kezelési költségének 100%-át finanszírozhatja.

Ha a részletekről további tájékoztatást szeretne, kérjük, hívjon bennünket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy kérdéseit személyesen megválaszoljuk: 06 30 616 1037.
Online bejelentkezés:
www.r-medical.hu/idopontkeres

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése