2012. március 9., péntek

Ez nem csak egy nőnapi ajándék!

Mammut Egészségközpot, Emlőrák, mellrák, férfi mellrák, nőgyógyászati rákszűrés, video kolposzkópos vizsgálat, citológia, ultrahang, mell ultrahangEz nem csak egy nőnapi ajándék...

Kiváló és kedvező lehetőség arra, amit eddig esetleg halogatott!
Endokrin betegeknek különösen ajánlott.

Az eddig nőinek vélt betegség már a férfiak között is szedi áldozatait!
Tudta, hogy az elmúlt húsz évben körülbelül egyharmadával emelkedett a férfi emlőrákos esetek száma?
Az elhízás, a mozgáshiány és a mértéktelen alkoholfogyasztás kultúrája is hozzájárulhatott a terjedéshez. A nők kockázatát növelő örökletes genetikai változások pedig a férfiakban is ugyanúgy befolyásolhatják a kockázatot.

A korai állapotban felismert férfi emlőrák, a férfiak esetében is jó eséllyel gyógyítható, problémát jelent viszont, hogy ők, az ez irányú tájékozatlanságuk miatt nem fordulnak időben orvoshoz. A legáltalánosabb tünet egy fájdalmatlan csomó, vagy sűrűsödés megjelenése az emlőszövetben. A mellbimbó befelé fordulása, kipirosodása, hámlása is árulkodó jel lehet, nem csak a mellbimbón, hanem a mellet borító bőrön is jelentkezhet, ennek a bőrfelületnek a gödröcskéssé válása, ráncosodása is lehet tünet. Nem jó jel, ha az emlőből váladék ürül. Előrehaladott áttétet adó emlőrák tünete a mell fájdalma, csontfájdalmak, és a nyirokcsomók megnagyobbodása.

Uraim, most mellbedobással győzhetnek!

Időpont egyeztetés: +36 70 77 66 199 vagy +36 1 345 8085
1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mammut II., 5. emelet
http://www.mammutegeszsegkozpont.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése