2011. július 7., csütörtök

Halálos elhízás

túlsúly, lipolízis, elektrolipolízis,elhízás, endokrinológia, Dr. Bérczy Judit, meridián diagnosztika, szív és érrendszeri betegség, stressz, magas vérnyomás, narancsbőr kezelésA túlsúly és elhízás gyakorisága Európában járványszerű méreteket öltött. Legújabb kutatások szerint az elhízás népegészségügyi jelentősége eléri a dohányzásét, hatalmas terheket róva ezzel az egészségügyi rendszerre. Az elhízás kialakulásában életmódbeli és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszanak. Ám az elhízás mögött a helytelen táplálkozáson kívül más súlyos problémák is húzódhatnak. Az egyik ilyen probléma lehet a cukorbetegség, mely már civilizációs betegségnek nevezhető és világszerte egyre gyorsuló ütemben terjed. Másik probléma lehet a hormonbetegség. Pajzsmirigy alulműködés esetén túlzott súlygyarapodás fordulhat elő. Pajzsmirigy betegség több okból is jelentkezhet, kialakulásában fontos szerepet játszik az öröklött hajlam, bizonyos autoimmun betegségek, a fokozott stressz, életmódbeli tényezők épp úgy, mint a túl kevés jód fogyasztása. Ám ezek a betegségek a túlsúly következtében egy sor más súlyos betegség kialakulásához is vezethetnek. Az elhízás mértékétől függően nő a szív-és érrendszeri betegségek, a hipertónia, a zsíranyagcsere-zavarok, egyes daganatos betegségek, krónikus mozgásszervi betegségek, mentális kórképek, sőt a halálozás kockázata is. Így ezeket a betegségeket komplexen kell kezelni.

Egészségesen étkezik mégis nehezen tud megszabadulni felesleges túlsúlyától? Stresszes életet él, emiatt fél nehogy súlyosabb problémái lehetnek?

Rendelőnkben Dr. Bérczy Judit endokrinológus-természetgyógyász és csúcstechnológiás gépparkunk segítségével betegségének gyökerét tudjuk feltárni, így a leghatékonyabb kezelést javasolva az Ön betegségére.

  • túlsúly, lipolízis, elektrolipolízis,elhízás, endokrinológia, Dr. Bérczy Judit, meridián diagnosztika, szív és érrendszeri betegség, stressz, magas vérnyomás, narancsbőr kezelésTeljes körű állapotfelmérés a PROGNOS® vagy az AMSAT® rendszerrel, melyek a szervezet meridián rendszerén keresztül, illetve szomatikus szinten térképezik fel a testet, így megmutatva az eltéréseket.
  • Alapos szívvizsgálat a TESLAGRAPH® és a HEARTVUE® rendszerekkel. A TESLAGRAPH®-rendszerrel végzett szívfrekvenciavariabilitás mérés és kiértékelés segítségével a sympathikus és parasympathikus idegrendszer együttműködése könnyen áttekinthetővé válik, illetve kimutathatók az összjáték tartós hiánya következtében kialakulható egészségkárosodások. Az általunk végzett szívvizsgálat kiválóan alkalmas a szervezet stressz-terhelés adaptációs szintjének kimutatására. A HEARTVUE® a non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára. Kevesebb, mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével. A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához: Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás, megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus.
túlsúly, lipolízis, elektrolipolízis,elhízás, endokrinológia, Dr. Bérczy Judit, meridián diagnosztika, szív és érrendszeri betegség, stressz, magas vérnyomás, narancsbőr kezelésA túlsúly problémájára is van gyors és teljesen fájdalommentes megoldás, mellyel felgyorsítható a nem kívánt zsírpárnák eltüntetése. Az elektrolipolízis az egyik legkorszerűbb, orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására. Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel- mint például diéta, sport - nehezen csökkenthetőhelyi zsírpárnáktól. A célzott alakformálásban, a nem műtéti eljárások közül bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságot, maradandóságot biztosítja a legalacsonyabb kockázat mellett. Az elektrolipolízis-kezelés folyamán a zsírszövetet közvetlenül, fájdalom és mellékhatásmentesen gyenge intenzitású árammal stimulálják, amelynek hatására a zsír lebomlik és kiürül a szervezetből. A kollagén rostok ingerlésével egyidejűleg a bőr feszesebbé válik. A kezelés hatását kiegészítheti és felerősíti a fülakupunktúra, a célirányos nyirokkeringést segítő masszázs, valamint a legmodernebb táplálkozástudományi ismereteket alkalmazó PROGNOS® és ProNutri® rendszerével kitesztelt és összeállított, személyre szabott, éhezés nélküli étrend.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése