2011. június 15., szerda

Sebészkések és vér nélkül csodálatos alak. Elektrolipolízis az új sztárfogyás.

elektrolipolízis, lipolízis, fogyás, plasztika, aktív, tv2, altatás hátrányai, diéta, élelmiszertesztAz emberek 84%-a megműttetné magát a szépsége érdekében. De miért nem teszi ezt meg operáció nélkül?
A nyár beköszöntével a különböző divat és egészséges életmód magazin, tv-s riportok másról sem szólnak, mint arról, hogy milyen sebészi, plasztikai beavatkozás által tudjuk elérni a kívánt alakot. Nem régiben a TV2 Aktív műsorában is ezt a témát boncolgatták, egyre több híresség is fekszik ugyanis a kések alá. Sokan nem is tudják, hogy ezek a beavatkozások milyen veszélyekkel járnak. A műtéti altatás során szinte majdnem minden esetben előfordul átmeneti zavartság, fájdalom, hányinger, ritkábban azonban súlyosabb következményei is lehetnek. Ilyen ritkán előforduló következmény lehet a szívmegállás, halálozás. De magának a beavatkozásnak is lehetnek súlyos következményei, mint például a zsírleszívásnak az utóvérzés, gyulladás, bőrelhalás, zsírembólia, hegproblémák

Elektrolipolízissel az optimális testsúly beállítása és az egészség érdekében.

Amiről kevesebbet hallani, viszont sokkal kíméletesebb, veszélytelenebb, ám de ugyanolyan hatékony beavatkozás az elektrolipolízis. Az elektrolipolízis az egyik legkorszerűbb, orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására.

elektrolipolízis, lipolízis, fogyás, plasztika, aktív, tv2, altatás hátrányai, diéta, élelmiszertesztAz elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel - mint például diéta, sport - nehezen csökkenthető helyi zsírpárnáktól.

A célzott alakformálásban, a nem műtéti eljárások közül bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságot, maradandóságot biztosítja a legalacsonyabb kockázat mellett.

Az elektrolipolízis-kezelés folyamán a zsírszövetet közvetlenül, fájdalom és mellékhatásmentesen gyenge intenzitású árammal stimulálják, amelynek hatására a zsír lebomlik és kiürül a szervezetből. A kollagén rostok ingerlésével egyidejűleg a bőr feszesebbé válik.

A kezelés hatását kiegészítheti és felerősíti a fülakupunktúra, a célirányos nyirokkeringést segítő masszázs, valamint a legmodernebb táplálkozástudományi ismereteket alkalmazó PROGNOS® és ProNutri® rendszerével kitesztelt és összeállított, személyre szabott, éhezés nélküli étrend.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése