2011. február 11., péntek

Szervezetünkben játszódó "álarcos bál"

farsangi bál, álarc, báli ruha, prognos, méregtelenítés, dr. Dancsok Anita, dr. Bérczy Judit, elektroszmog, ásványi anyag hiány, amsat, állapotfelmérés, hurutos betegség, endokrinológia, stressz, inzulinrezisztenciaÚjra beköszöntött a báli szezon. Sokunk elgondolkodik azon, hogy idén minek öltözzön, melyik gyerekkori álmát valósítsa meg egy estére. Farsangkor egy estére mindenki az lehet, ami csak akar, álarc mögé bújhatunk elfeledve valódi énünket, problémáinkat egy estére. Ám nem csak mi szeretünk álarc mögé bújni. Van, hogy úgy érezzük nincs minden rendben a szervezetünkben, tünetileg kezeljük, de lehet, hogy a betegségünk gyökere teljesen máshonnan ered. Vagyis mást mutat, mint ami valójában. Ám egy jó szakember segítségével a szervezetünkben játszódó „álarcos bált” hamar le lehet leplezni és feloszlatni. A rendelőnkben alkalmazott gépek segítségével a szervezet olyan rejtett zugaiba is betekintést nyerünk, ahova a hagyományos orvosi módszerekkel nehezen jutnánk el. A PROGNOS® rendszert az űrkutatásban fejlesztették ki azzal a céllal, hogy az asztronauta egészségi állapotát folyamatosan szemmel tudják követni innen a Földről is, és ha bármi eltérést, betegséget észlelnek, akkor még azelőtt el tudják fojtani, mielőtt testi tüneteket produkálna.

Rendelőnkben ezzel a PROGNOS® rendszerrel tudjuk feltérképezni az Ön testét is, mely világos képet ad szervezetének állapotáról és az esetleges betegségek valódi okairól. A vizsgálatot kiváló szakorvosunk Dr. Dancsok Anita orvos, természetgyógyász végzi. A doktornő gondolata a PROGNOS® rendszerről:

farsangi bál, álarc, báli ruha, prognos, méregtelenítés, dr. Dancsok Anita, dr. Bérczy Judit, elektroszmog, ásványi anyag hiány, amsat, állapotfelmérés, hurutos betegség, endokrinológia, stressz, inzulinrezisztencia„A PROGNOS® egy diagnosztikus és terápiás készülék. Ez részben azt jelenti, hogy fájdalommentesen, akupunktúrás pontok vizsgálatával feltérképezhető a szervezet energetikai rendszere. A meridiánok - energiapályák - nagyon érzékenyen reagálnak a szervezetet érő ártalmakra, mint például vírus, baktérium, gomba, parazita terheltség; érzelmi hatások; fogászati problémák; vitamin-, ásványi anyag hiány; nehézfém-, elektroszmog terheltség. A vizsgálattal felderíthető mi az, ami beavatkozott a finoman szabályozott energetikai rendszerbe. Már olyankor is kimutathatók az eltérések, amikor testi panasz még nem jelentkezett. Ez lehetőséget ad a korai, megelőző beavatkozásra. A vizsgálat során terápia tesztelésére is van lehetőség, így személyre szabottan történik a gyógyító szer kiválasztása, hiszen a mérőműszer maga a páciens teste. A kiválasztott szelíd gyógymód pedig az, amire a teszt során a páciens a legjobban reagál.”

Másik lehetséges megoldás szervezetünk alapos felméréséhez, a rejtett problémák feltárásához az AMSAT-HC® rendszerrel végzett állapotfelmérés és egy orvos által elkészített, személyre szabott méregtelenítő kúra. Dr. Bérczy Judit belgyógyász, endokrinológus, természetgyógyász véleménye:

farsangi bál, álarc, báli ruha, prognos, méregtelenítés, dr. Dancsok Anita, dr. Bérczy Judit, elektroszmog, ásványi anyag hiány, amsat, állapotfelmérés, hurutos betegség, endokrinológia, stressz, inzulinrezisztencia„A tavaszi megújulás elengedhetetlen feltétele, hogy a szervezetet megszabadítsuk a salakanyagoktól, felesleges kilóktól, ehhez azonban jól kell tájékozódnunk, mely szervünk, szervrendszerünk kapott sok leterhelést az elmúlt év (évek) folyamán. A biztonságos terápia - "méregtelenítő-regeneráló kúra" - egyénre szabott összeállításához, főleg ha a szervezet már finom jelzésekkel figyelmeztette (has puffadás, fejfájás, fáradékonyság, memória gyengülés, elhúzódó hurutos betegség) a rendelőnkben használatos AMSAT-HC® diagnosztika teljes képet kap a szervek állapotáról, terheléseiről. Többek között a hormonrendszerről, pajzsmirigyről, hasnyálmirigyről, hyperinzulinemia-inzulinrezisztenciáról, stressz terhelésről és ennek következményeiről. Utána pedig orvos által összeállított személyes terápiájával biztonságosan folytathatja a méregtelenítő, a szervezetének egészségét helyreállító programját.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése