2011. január 6., csütörtök

Új év, új élet

lipolízis, lipolizis, elektrolipolízis, zsírbontás, fogyás, alakformálás, fogyas, alakformalas, méregtelenítés, tisztítókúra, lúgos víz, zsir bontas, zöldséglé, léböjt kúra, immunrendszer erősítés, magas vérnyomás, emésztési problémákAz új év első napjai, hetei kitűnő alkalmat adnak arra, hogy megtisztítsuk szervezetünket az előző év mérgeitől, és a stresszt kicsit kiűzzük magunkból. Karácsonykor legtöbben össze-vissza eszünk mindenféle finomságot, gyakran felkúszik 1-2 kiló felesleg is. Ez az időszak viszont kitűnően alkalmas arra, hogy megszabaduljunk tőle. Nagyon fontos ilyenkor, hogy megfelelő méregtelenítő technikával kitisztítsuk magunkat. Egy jó méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.

Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is. Abban azonban, hogy méregtelenítő szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra célja, hogy a fokozott folyadék és a csökkentett méreganyag bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban.
lipolízis, lipolizis, elektrolipolízis, zsírbontás, fogyás, alakformálás, fogyas, alakformalas, méregtelenítés, tisztítókúra, lúgos víz, zsir bontas, zöldséglé, léböjt kúra, immunrendszer erősítés, magas vérnyomás, emésztési problémák
A legkedveltebb tisztítókúra a léböjt kúra. A léböjt kúra célja, hogy a megnövelt folyadékbevitellel feloldja a lerakódott méreganyagokat és kimossa őket a szervezetünkből. Ilyenkor kizárólag gyümölcsleveket, zöldségleveket, bizonyos fajta teákat és tiszta vizet fogyaszthatunk. Ilyenek a vegyes zöldséglé, búzafűlé, aszaltszilvalé, feketeribizlilé, céklalé, almalé, őszi- és sárgabaracklé, és az ananászlé. A legjobbak természetesen a friss gyümölcsből házilag készített levek, de kiváló méregtelenítő ital a kínai zöld tea és a friss vagy szárított csalánlevélből főzött tea is.

Léböjt kúrával:

- Igazi nagytakarítást végzel szervezetedben: megszabadulsz a salakanyagoktól, a mérgektől, az elhalt sejtektől, az érfalak lerakódásaitól, a felesleges zsírszövetektől.
- A mérgekkel együtt a plusz kilóknak is búcsút mondhatsz: a súlyvesztés 4-6 kiló.
- Csökkentheted a magas vérnyomást, a keringési betegségekkel járó tüneteket és a magas vércukorszintet.
- Megszüntetheted emésztési problémáidat.
- Megerősíted immunrendszered.
- Feltöltődsz energiával, és hosszú időre biztosítod egészséged.
- Javul a memóriád és a koncentrálóképességed.
- Megtanulod, hogyan tartsd kontroll alatt az éhséget.
- Bőröd és hajad megszépül.
- Segít megszabadulni a káros szenvedélyektől és a függőségektől.

Fontos elemei a léböjtnek:

1. a bélrendszer alapos kitisztítása (keserűsóval), vagy jó kiegészítő a colonhydro terápia a léböjt alatt, vagy a kannás beöntések (speciális a kávé beöntés)
2. sok mozgás futás, kocogás, nordic walking a jó levegőn
3. szaunázás
4. masszázsok
5. májpakolás
6. meditációk

Érdemes szakember böjtdoktor tanácsát kikérni, és előtte egy állapotfelméréssel megalapozni az egyéni léböjt sikerét. A csoportos léböjt megsokszorozza a hatását és remek megújulást ad.

lipolízis, lipolizis, elektrolipolízis, zsírbontás, fogyás, alakformálás, fogyas, alakformalas, méregtelenítés, tisztítókúra, lúgos víz, zsir bontas, zöldséglé, léböjt kúra, immunrendszer erősítés, magas vérnyomás, emésztési problémákAz ivóléböjttel egyenértékű folyamatos méregtelenítő hatást érhetünk el, ha minden nap antioxidánsokban gazdag, ionizált lúgos vizet fogyasztunk. Az elsavasodott szövetekben romlanak a vér áramlási jellemzői is. A vörösvértestek elvesztik rugalmasságukat, savmerevség lép fel, eltömítik a kapillárisokat, megakadályozva ezzel a szövetek megfelelő oxigén- és tápanyagellátást. Így alakulhat ki a diabétesz, magas vérnyomás, veseelégtelenség, rák és egyéb betegségek. Az ionizált lúgos víz oxigéntartalma 2-3x magasabb a hagyományos csapvízénél. Valóban oxigén dús víz. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket. A víz testünk legfontosabb alkotóeleme, testünk közel 70%-a víz. Az ionizált víz antioxidáns lesz, akár csak a vitaminok. Az ionizált lúgos vízben lévő elektronok segítik lekötni a nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, semlegesítik az ártalmas rothadási folyamatokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése