2010. október 19., kedd

Világszínvonalú szívvizsgálat az RMC-ben!

HeartVue – a szív portréja

cukorbetegség, szív és érrendszeri betegségek, agyvérzés, szívinfarktus, meridián diagnosztika, hormonális betegségek, űrkutatás medicina, EKG, zapper készülékA HeartVue a non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára.
Kevesebb mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével.

A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához:
Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás,
megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus,
A módszer érzékenysége 90%, specifikációk esetén is 75%-nál magasabb.

Ön családjában is előfordult már szívbetegség? Stresszes életet él? Vagy csak egyszerűen szeretné felmérni szívének állapotát? Tovább>>


Mi az, ami az életünket, sorsunkat gyökeresen megváltoztathatja? Ami saját vagy családunk egzisztenciáját veszélyeztetheti? Mi az, ami évente Kiskunfélegyháza lakosságának megfelelő számú áldozatot követel? A fel nem ismert és kezelt szív- és érrendszeri betegségek!...

Agyvérzés, szívinfarktus és egyéb érrendszeri, immunológiai, hormonális betegségek, mint cukorbetegség, depresszió, anyagcserezavarok következményei megelőzhetők, kezelhetők. Ma már csak pár perc szükséges ahhoz, hogy a szív- és keringés rendszereinek működését feltérképezzék. Kis idő ráfordítás, nagy eredménnyel!

Ezen okok miatt évente több mint 75.000 ember halálozik el, amely esetekben a megelőzés, a korai felismerés segíthetett volna. Ehhez tartoznak a véredények, erek, a hörgők, a tüdő megbetegedései, onkológiai megbetegedések, immunológia zavarok, problémák.

Az űrkutatás-medicina fejlesztésekből származó orvosi készülékek új generációjának u.n. screening módszerével 1 perc alatt megállapítható a krónikus betegségek hajlama, lappangása vagy jelenléte, amelyek gyakran az idő előtti elhalálozás okai. A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, amely szívbetegségek megléte valószínűségének felismerését a HeartVue rendszer 90 – 95%-ra növel!

Az innovatív orvosi készülék a szívnek, mint bio-generátormak, a szívverés ciklusainak elemzésből állapítja és jeleníti meg a komputer képernyőjén a szívbetegség meglétét vagy kialakulásának lehetőségét. Az űrhajózás-medicina ezen fejlesztése először az űrhajósok „Mars 500“ programjában került alkalmazásra, ahol a közel másfél évig tartó Mars űrrepülés megterhelés és szükség esetén kezelés hatásait modellezik a legkorszerűbb eszközökkel az asztronautáknál.

Páciensek gyógyulási esélyei megnövelhetők a praxis Magyarországon egyedülálló diagnosztikai és terápiás készülékcsalád - objektív értékeket megjelenítő - támogatásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése