2010. április 21., szerda

CAMU CAMU - Az amazóniai szupertáplálék

A ZAMU egy olyan italkeverék, mely az Amazonas esőerdőiből származó gyümölcsből, a camu camuból készül.

A camu camu fa az Amazonas vízgyüjtő medencéjében nő, melyet évi 4 hónapon át eláraszt a víz. Az árhullám levonulásával, a talaj és a biomassza , mely tartalmazza a teljes esőerdő összes tápanyagát, újra lerakódik. Ez a záloga annak, hogy itt alakul ki a tápanyagokban leggazdagabb talaj, mely e fákat erre a mikrokörnyezetre jellemző enzimekkel, ásványi anyagokkal és aminosavakkal táplálja. Ez az oka annak, hogy a camu camu tele van máshonnan fel nem lelhető, életerőt serkentő, vitális tápanyagokkal.

A camu camu jótékony hatásai: lassítja az öregedési folyamatokat, gátolja a szív- és érrendszeri panaszok kialakulását, és érzelmi kiegyensúlyozottságot biztosít.

A camu camu gyümölcs több, természetes formában előforduló C vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény a világon. Bioflavonoidokban és aminosavakban gazdag ( főleg válin, leucin, szerin), jelentős mennyiségű béta karotint, kálciumot, vasat, niacint, riboflavint és thiamint is tartalmaz, ezek segítenek az egészségek bőr, haj és köröm megőrzésében. Immunrendszer és idegrendszer erősitő, serkenti a vérkeringést, a máj működését, és a légzőszerveket. Olyan vírusok ellen is hatásos, mint a herpesz symplex.

Kik állnak e termék mögött?

"A négyszeres Grammy díjas, és az ENSZ környezetvédelemért felelős ex-nagykövete, Olivia Newton-John, és férje “Amazon John” Easterling, az Amazon Herb Company tulajdonosa.

Amazon John alkotta meg ezt a fantasztikus bio italkeveréket, a ZAMU-t, mely "kitisztítja az elmédet, és feldobja a napodat".

Olivia, és férje John együtt járják a világot - néhány hete Budapesten jártak - és figyelmünket az amazóniai esőerdők védelmének jelentőségére irányítják.

A világ leghatalmasabb, természetes gyógyszertárának is nevezett amazóniai esőerdő oxigénünk egyharmadát adja, ezért a föld tüdejének is nevezik.

Online rendelés: http://vali.drinkzamu.eu/Ssunlogo.aspx

Megjegyzés: fizetni az Interneten keresztül lehet, VISA vagy Mastercard-al. Házhozszállítás (UPS) Hollandiából néhány napon belül, szállítási díj 15 Euro.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése