2009. szeptember 10., csütörtök

Rézkolloid oldat

Az oldat összetevői: nagy tisztaságú réz (10PPM) és desztillált víz. A kolloid technikával előállított réz részecskék kisebbek, mint a membrán pórusok, így szabadon áramlanak az egész szervezetben, kielégítve azokat a speciális szükségleteket, amit csak elemi rézzel lehet pótolni, toxikus felhalmozódás nélkül.

Hatása:

  • a réz esszenciális mikro-tápanyag
  • szükséges a szervezetünkben a vörösvérsejt képzéséhez,
  • az RNS szintézishez, a fehérje anyagcseréhez,
  • a haj és a bőr színéhez,
  • az egészséges idegekhez
  • segíti a csontképződést (elősegíti a kalcium és a foszfor beépülését a csontokba),
  • nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokban, a sejtek energiatermeléséhez
  • fokozza a szervezet vasfelszívó képességét (segíti a vas beépülését a hemoglobinba)
  • segít karbantartani a szívben és vérerekben a kötőszövetek épségét,
  • jótékony a porcok és az inak regenerálódásában,
  • jelentős szerepet játszik az immunrendszer működésének kialakításában
  • tisztítja az artériákat és a vért,
  • antioxidáns hatású
  • fokozza a bőr rugalmasságát

Használata javasolt:

  • általános gyengeség, fáradékonyság, ingerlékenység
  • ödéma
  • légzőszervi problémák
  • vérszegénység
  • vérnyomásproblémák
  • bőrgyulladás, bőrbetegségek
  • bakteriális és gombás fertőzések, candida
  • kopaszodás
  • reumás izületi fájdalmak
  • visszeres láb esetén.

Ajánlott fogyasztás és tárolás:

  • napi 1 vagy 2 teáskanálnyi evés közben
  • óvjuk a közvetlen napfénytől és mágneses hatásoktól, szobahőmérsékleten tároljuk

Tudta? Az emberi szervezet napi rézigénye 1-2 mg. Élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül is. A csontok, a bőr és a kötőszövetek egyik alapvető építő fehérjéje a kollagén, amelynek előállításához a réz nélkülözhetetlen. Idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézszint fenntartására, számos időskori népbetegség oka a rézhiány. Sajnos az utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból ezért pótlásuk különösen fontos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése